Citiraj:
Autor zduvnja4
AMD Athlon64 x2 4000+ dvojezgreni
AM2 MSI K9N NEO-F V2, GBlan
nVidia GeForce 8400GS MSI, 256MB
1 GB DDR-II 667 takenMS
160 GB SATA HDD
DVD R/W 20X PHilips SATA
Kučište COOLER master elite 332, 420 W
|
Dobrodosao na forum!
Uf...feniks, od kud da pocnem, ma nit necu. Ugl., nemoj.
Proc je ok.
Maticnu uzmes Gigabyte M56S-S3.
U tu cijenu strpas 8600GT bez frke, ili neku radeon X1950pro ak zelis igrati. Znaj da su obe na izmaku snaga, pa ak ti nije hica kupis ovdje na trznici neku grafu za 200-300kn i imas ju par mjeseci pa upiknes neki GF9 ili neku novu od ATI-ja.
1GB rama je idiotizam, kretenizam ili slicno uzimati danas(ah, feniks...). Uzmes 2x1GB Kingmax MARS DDR2 800Mhz, mislim ono, 1GB kosta oko 120-130kn.
Przilicu uzmes Samsung 203D ili LG H62N (obe su sata).
Hard Samsung ili Seagate. Seagate 250GB SATA2 tj. tocno ovaj model ST3250410AS je mrcina u brzini i tisini(ok, u tisini je mis

).
Kuciste po zelji.
Napajanje ti je dosta neki Fortron od 400W PNF ili Chieftek od recimo 450W.
www.adm.hr najeftiniji, ovu konfu bi trebao dobiti ispod 3000kn. Przu kupis u hg-spotu ili linksu a hard ak nema u adm-u kupis u hg-spotu ili di nades najeftinije. Sve cijene imas(bar pretezito) na
www.nabava.net.
I daj nek ti to netko slozi tko zna! Nikako kupovati slozene konfe, pogotovo ne u feniksu!
Kaj se tice intela, s njim nemam prakticnih iskustava(osim neki popravci i slicno), pa necu nista napisati. Isto tako mislim da je ovo dovoljno za tebe.
Skoro za sve komponente imas vec nesto napisano na forumu pa slobodno malo prozuji po njemu.
LP