View Single Post
Staro 18.01.2008., 16:49   #20
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Problem je sto oni koji pisu takve gluposti, ne znaju o čemu pišu. Ja mislim da kad bi pitali tu ekpiu koja je radila reportažu koliko su i jesu li ikada igrali neku igru, 90% bi ih reklo da nije. Tih 90% je problem jer to oni ne vide onim očima kojim bi trebali da vide, oni kada priđu monitoru i vide kako neko nekome reže grkjan to je odmah nasilje, i to ne ono u igri, već u našim mozgovima. A ne vide onu drugu stranu, zbog koje MMO igre i jesu tako popularne, a to je druzenje i upoznavanje ljudi iz svih krajeva svijeta, druženje sa njima, pa čak i posjete ljudima koje smo upoznali na taj način a žive negdje u Kini na primjer.
Kao primjer mogu uzeti sebe, kada sam igrajući Warcraft 3 upozano jednu curu iz Beograda, i sa kojom sam se upoznao i uživo i obišao pola Beograda i zabavavljao se do boli 4 dana. Ili eto (povod nisu igre nego forum) upoznao sam vas dosta iz Hrvatske, došao na sastanak u Osijek, obavio par trgovanja, upoznao se uživo sa pojedinim članovima foruma, dobro se zabavio, ispričao, razmjeio iskustva,....

Trebalo bi organizovati jednu grupicu ljudi sa foruma, pa pozvati na razgovor tu bagru sa nove (iako nisu oni jedini koji baljezgaju o onome o čemu nemaju pojma), da im se pojasne neke stvari.

Citiraj:
Autor Ninoffmaniak
ali da su oni ispali glupi vidimo mi na forumu i mozda jos 3% svih ljudi koji su to gledali a svi ostali su ovce koje slusaju sta im novinari kazu
(ista stvar je i sa politikom sve ovce slusaju sta im novinari kazu a rijetko ko moze procitati izmedju redova i shvatiti pravo stanje stvari)
Zato i predlažem da se organizuje jedan razgovor sa tim novinarima, pa da se ljudima pokaže i druga strana svega toga.