ovako vise manje i one najgore stvari koje su recene moglo se reci drugacije da razumije cijeli normalni svjet a ne samo mi koji smo u tim vodama
iskreno ja sam 8 h dnevno na kmpu ili na nekoj konzoli
iskreno nemam dubok đzep pa se ne moram sa zalmanima i slicnim glupostima preseravati ali razumijme sve o cemu ste pricali
igrao sam ogame 2 godine i rekao si vise mi se neda i kraj price
isto tako je i sa ostalim on line i ne on line igricama mogu prestati kada got zelim
tv ne gledam one serije koje pratim skinem sa neta i pogledam boljoj kvaliteti nego sto je na tv
uvjek mi je izlazak ispred kompjutera kao i cura (iako je ona i veca gamerica od mene) hvala bogu pa joj ne trebam nista objasnjavati samo se borimo ko ce na komp)
iako sam se prepoznao u onome da ne jedem dok nesto igram (sto je ok drzis liniju drugi placaju masne pare za teretane i dijete :-D)
kao sto sma se prepoznao u onom godisnjem
kada je izasao Final Fantasy 12 nisam isao nikamo 6 dana u komadu dok ga nisma presao
(ali to mi se rijetko dogadja mozda jednom u 2 godine)
u svakom slucaju ako si ludak i ubojica
doboljno ti je gledati dnevnik i CSI:miami i otkriti ces vise sto ti treba o ubojstvima nego bilo koja igrica (manhunt se ne broji:-P)
imam normalni zivot i ne zivim u virtualnom svjetu ali ljepo je katkat prepustiti se igri i na koji sat zaboraviti probleme da to svi mogu nebi se frustrirali na pravim ljudima nego bi se ispuhali u igri i mogli normalno zivjeti svoj zivot
(naravno ako je covjek bolestan i jos igra igre moze poceti raditi sranja ali to niej zao jer igra igre nego zato sto je bolestan u mozak)
nije kriv noz koji moze probosti covjeka nego covjek koji ga upotri***i
isto je i sa igrama ako ih igraju normalni ljudi nista se ne moze dogoditi