View Single Post
Staro 18.01.2008., 15:21   #1
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Projekt: z2300 improvement

Evo ga danas sluzbeno pocinje

Necu moc sve odjednom nazalost zbog kronicnog deficita vremena na raspolaganju u komadu, al evo polako bude.

Uglavnom prije par mjeseci sam kupio z2300 nakon sto sam odlucio stare 200l kutije baciti na tavan i osloboditi sobu njihove ruzne pojave. Neki bi rekli lud, ja bi reko cisto prakticnosti radi. Tak i tak muziku 99% vremena slusam samo sa kompa.

I tako uglavnom zadovoljan sam sa zvucnicima, fino sviraju i tako to, wofer je dobar za moje potrebe, upareni su sa lijepom zvucnom, al naravno buduci da sam ja ja uvjek ima mjesta napredku, a i sviđaju mi se yamahini zvucnici sa crnim piano finsihom

reko 1300kn necu dat za zvucnike pa da ih spojim na z2300, jel, pa ajmo napraviti svoje.

Uglavnom plan je jednostavan. Dve kutije od < 2 litre, zatvorenog tipa i gore neki fullrange zvucnik koji ide od 100, 150 hz do 20k hz. Materijal najvjerojatnije MDF ili šperploča, nisam jos siguran. Frend ima CNC za drvo pa me to ne zabrinjava previse . Nakon toga pokitat i kod drugog frenda sa špric kitom u piano blink blink crnu.

Za drivere sam odma reko visatone i naravno uzeo ih. Danas stigli

evo par slikica za pocetak:

Driveri su full teski i jedan driver je onak ko 5 ovih cijelih satelita...

uglavnom bas me zanima kak ce to sve ispast

stay tuned.

i da. Imagine i kompanija genijalaca sa audifil.net nemojte nista pisati ovdje, jer me zivcirate. Hvala.
Fleks je offline   Reply With Quote