View Single Post
Staro 18.01.2008., 12:34   #16
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Dajte ispravljajte čovjeka...
Citiraj:
Autor miky Pregled postova
Prije mjesec dana kupio sam zvucnike
http://www.kimtec-cg.com/vivax/image...231921_big.jpg

Stražnji samostojeći zvučnici 2x 110 W, impedancija 4 ohm, osjetljivost 89 dB, frakvencijski raspon 40-20 kHz
Prednji zvučnici 3x 35 W, impedancija 8 ohm, osjetljivost 88 dB, frakvencijski raspon 60-20 kHz
Centralni zvučnik 1x 45 W, impedancija 8 ohm, osjetljivost 88 dB, frakvencijski raspon 60-20 kHz
Samostojeći zvučnici su prednji a ne stražnji u kućnom kinu. Onih par šumova koje prezentiraju stražnji sateliti odsviraju male kutijice.
Citiraj:
-malo me pati kako to podesit (nemam nikakvog iskustva sa tim) koliko sam ja skonto reciver daj 6x120W na 8ohma –a zvucnici
Nema podešavanja. Spoji i to radi. Reciever daje više snage nego što zvučnicima treba ali nemoj pojačavati odokativno preko 60% s ovom kombinacijom reciever+zvučnici i nemaš problema. Nećeš imati niti razloga.
Uostalom, čuti ćeš i sam po zvuku koliko smiješ pojačati.
Citiraj:
[
-kasnije bih MOZDA dodao umesto jednog prednjeg zvucnika jedan niskotonac
Ne znam odakle ti ta ideja ali to nema ama baš nikakvog smisla. Sub spajaš na izlaz za sub i nikako drugačije. I gdje ćeš odspojiti jedan prednji zvučnik...pa na šta će to zvučati kada svira samo jedan prednji kanal.

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 18.01.2008. u 12:47.
newalss je offline   Reply With Quote