View Single Post
Staro 18.01.2008., 11:01   #10
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
zahvaljujem svima na dosadašnjim komentarima...ideja postoji jako dugo i konačno ide u realizaciju...kad web bude gotov ostavljam ovdje post iako sam siguran da ćete i sami već svi znati da je šop startao...što se tiče brige oko love i sličnih stvari...u informatici (čitaj nabavi i prodaji) sam već 12 godina i sve brandove sa kojima počinjem sam dogovorio prije podosta vremena...i najbitnije pitanje koje se ovdje postavlja-SERVIS I RJEŠAVANJE REKLAMACIJA...obzirom da sam jako dugo u poslu i iskustva imam i previše (nažalost u Hrvatskoj uglavnom neugodna) cijela filozofija će biti bazirana poprilično jednostavno: na svakoj narudžbi izvana dodavati ću prosječno 3-5% robe koja će služiti isključivo za nedajbože servis i reklamacije-ali i to samo na brandovima gdje već nisam dogovorio da mi dobavljač sam šaljem RMA (koji je obično oko 1-2% na ukupnu narudžbu)-problem cijenjenih Borg i Bing šopova je bio što su sve radili u Zagrebu-klasična preprodaja (tako da su kompletno ovisili o lageru uvoznika i njegovoj dobroj volji)...no isto sam tako dosta siguran da sa brandovima koje sam odabrao (a koji će definitivno biti objelodanjeni kad šop starta) neće biti toliko problema (opet govorim iz iskustva)...danas je dobar kontakt kod dobavljača vani čak skoro i bitniji od toga koliko love imaš. Naravno i lova je bitan faktor ali je rješen

koliko vidim iz reakcija nisam nimalo pogriješio što sam odlučio pokrenuti ovo; dapače!

samo nastavite sa konstruktivnim prijedlozima i primjedbama jer ponavljam mislim da ćemo svi kao stari useri biti itekako usrećeni sa ovakvim šopom
Beshtya je offline