View Single Post
Staro 18.01.2008., 10:55   #25
plastisha
Extreme scratch builder
Moj komp

plastisha's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
hmm siguran si da trebas takav oklop za hardove? neznam kakav ces princip spajanja te kutije imati, no koliko te posla ceka svaki puta kada pozelis promjeniti/zamjeniti/popraviti hard?

mozda da razmislis o tri (koliko god) male, zvucno izolirane, a dobro prozracene kutije, koje ce tvoriti jednu veliku kutiju za hardove, ali ce biti neovisne jedna o drugoj?
mjenjanje harda ce bit krajnje jednostavno. jedna stranica će biti poklopac koji dignem i onda imam pristup svemu.

zašto bi dodatno kompicirao sa još 3 kutije? rekao sam da je ovo i konstrukcijski element, učvrščuje unutarnju kutiju jer spaja gornju i donju stranicu. time spajam 2 elementa u jedno i gubim jedan element.

Citiraj:
Autor CuKi Pregled postova
A mora li taj tunel sajati bas tako?
Zasto ga nebis polegnuo i stavi napajanje u njega? (Kao Antec P182)
po meni to je idealna pozicija za diskove (najmajese cuju jer su na dnu kucista i prema tome najudaljeniji od tebe) napajanje mozei i nemoras staviti u tunel ali ja bi stavio.
topli zrak ide gore sam po sebi, a ne nepred nazad. to je bila osnovna vodilja hlađenja. ja samo "podebljavam" već normalni i prirodni protok zraka što je bolje od forsanja drugog smjera.

komp mi stoji na stolu, i samim tim što su diskovi "dole" mi niš ne znači.

evo i skice protoka i širenja zvuka....