Citiraj:
Autor Gradjanin
hmm siguran si da trebas takav oklop za hardove? neznam kakav ces princip spajanja te kutije imati, no koliko te posla ceka svaki puta kada pozelis promjeniti/zamjeniti/popraviti hard?
mozda da razmislis o tri (koliko god) male, zvucno izolirane, a dobro prozracene kutije, koje ce tvoriti jednu veliku kutiju za hardove, ali ce biti neovisne jedna o drugoj?
|
mjenjanje harda ce bit krajnje jednostavno. jedna stranica će biti poklopac koji dignem i onda imam pristup svemu.
zašto bi dodatno kompicirao sa još 3 kutije? rekao sam da je ovo i konstrukcijski element, učvrščuje unutarnju kutiju jer spaja gornju i donju stranicu. time spajam 2 elementa u jedno i gubim jedan element.
Citiraj:
Autor CuKi
A mora li taj tunel sajati bas tako?
Zasto ga nebis polegnuo i stavi napajanje u njega? (Kao Antec P182)
po meni to je idealna pozicija za diskove (najmajese cuju jer su na dnu kucista i prema tome najudaljeniji od tebe) napajanje mozei i nemoras staviti u tunel ali ja bi stavio.
|
topli zrak ide gore sam po sebi, a ne nepred nazad. to je bila osnovna vodilja hlađenja. ja samo "podebljavam" već normalni i prirodni protok zraka što je bolje od forsanja drugog smjera.
komp mi stoji na stolu, i samim tim što su diskovi "dole" mi niš ne znači.
evo i skice protoka i širenja zvuka....