gledao sam to jucer i nisam znao dali bi se smijao ili plakao koliko su to jadno sve napravili tam su predstavili ekipu u tom prilogu ko neke teske bolesnike i nenormalne ljude, meni je to se katastrofa, ja sam na pocetku svog iskustva sa racunalim isto igrao samo igrice ko budala

ali s vremenom se covjek poce zanimati za komp ne samo zbog igrica, da nisam sa tim poceo nebi pojma imao danas o kompovima i nebi vjeroajtno dobio posao koji sam dobio itd. provodim na poslu 8 sati pred kompom i kad dodjem doma kaj napravim, ukljucim komp

ne igram igice tak cesto kao prije dok sam bio mladji, neznam za vas ostale ali ja nisam zavrsio nikakvu informaticu skolu ali smatram da imam nadprosjecno znanje o kopmjuterima i to primjenjujem i na poslu koji radim, a to zanimanje za kompjutore i opcenito takvu vrstu tehike je proizaslo od igrica, umjesto da prilog naprave u smislu da hrvatska ima ljude koji se razumiju u takve stvari koje zanima sve novo sto se desava sa informatikom pa tako i igice i hardwer, ne oni uzmu ono najgore moguce i popljuju sve i dovedu psihijatra, i kaj je meni moj pametni stari rekao "evo pogle kak bus zavrsil" umro sam od smijeha, ok oni su u prilogu prikazali da ekipa samo igra i nista drugo i jos je sve snimano u nekim zamracenim prostorijama

, neznam zalosno ako ti ljudi prikazani u prilogu zbog igrica nemaju drustveni zivot to stoji, ali ovi na telki su fakat preuvelicali ... i mislim da si bas ti deadman+ rekao da si vise ovisnik o informatickoj tehnologiji da te zanima sve novo sto se desava na tom podrucju, u tu grupu se i ja ubrajam, najgori su mi ti kaj vele stalno visis pred kompom kak mozes 8 sati na poslu onda jos i doma a ti isti kad im nekaj na komp treba zovi me i mole i prose daj pomogni neznam u wordu nekaj napraviti ili slicno ... u glavnom nazivcirlalo me to kaj se u ljepoj nasoj prikazuju samo lose strane informaticke tehnologije i stvari koje ona donosi tipa ovisnosti o igranju neznam ma uzas nazivciralo me to jucer uh jer zbog takvih priloga ljudi koje zanima informatika automastski spadaju u grupu umnih bolesnika ... a bilo mi je smijesno snimali su tvoj komp onak sve svijetli ko blesavo

btw kak ti taj zalman hladi Q6600, i jos provalim gle ima lik accelero s1 taj hladnjak moram nabaviti a starci "evo ga na ludjak tak ces zavrsiti i ti" hahaha