Citiraj:
Autor DeadMan+
Jucer je u Provjereno (Nova tv) bio prilog o ovisnicima o igranju.
Prijatelj koji radi na Novoj me nagovorio na snimanje.
U prilog su stavili samo najgore sto sam rekao, vjerovatno su tako i za ostale napravili.
|
Ovo je stvarno vrhunac nakarade i popularisticki pamfletizam wannabe televizija.
Ok, na stranu moje misljenje o gaymanju i slicnim aktivnostima ala kloukanje, poliranja hladnjaka bakinom jelenjom krpicom za srebrninu i slicno, no zaista ne vidim cemu ovakvo sto raditi za sasvim ocekivani drustveni fenomen - *zaljubljenost*! Bili vi "zaljubljeni" u djevojku, gaymanje, svoj posao,
kurac, palac; point je uvijek isti, a to je da stremis kako bi tu "aktivnost" stavio na prvo mjesto. Prosto sumanjm da bi o nekome tko se zatreskao do jaja u nesto dvonozno i sisato radili emisiju sa psihijatrima. A doticni sigurno stavlja svoju "zaljubljenost" prije prijatelja, zaboravi odnjest smece zbog nje(ga) i sanja ju/ga. Interesantno... Tko postavlja standarde drustvene prihvatljivosti?
Mislim da uopce niste smjeli dozvoliti da vas se prikaze u svjetlu dusevnih bolesnika i nakaza, jer po meni, ovo je bilo na granici uvredljivog...