Citiraj:
Autor Roso
Jesi ti na svome codegenu spojio samo hladila i elemente koji već imaju pasivni hladnjak na te radijatore/pasivne hladnjake, ili si iša malo dalje i sve zavojnice, diode i kondenzatore hladiš?
Koliko je uopće potrebno hladit elemente koji nemaju svoj hladnjak već ugrađen?
Zar je stvarno potreban toliki hladnjak za napajanje?
Malo previše pitanja, ali eto, da uputiš ljude na forumu šta je nečujno napajanje.
|
Koliko je ovoliko hladilo potrebno nemam pojma jer bi to sad trebalo stručno pogledat i bacit neku računicu o termalnoj displaciji ili što ti ga ja znam...ali filozofija nastranu jednostavna odokativna /aločo procjena govori da je napajanje bilo puno toplije sa sporovrtečim ventom od 14 cm nego što je ovako uopče bez ikakvog venta...tako da bi vjerovatno mogla stvar bit i manja no od viška glava ne boli

Jedino izgleda nakrdno no mislim da bi se to moglo estetski normalnije riješit kad bi se krenulo iznova s puno više pažnje i uloženog truda u projekt a ne kao što sam ja to (mislim za vrjeme jednog vikenda) skupusio od raznih djelova koje sam imao sa strane neiskorištene...
U vezi hlađenja ostalih elemenata /onih koji defaultno nemaju svoje hladilo vec se oslanjaju na neki povjetarac od venta...o tome nebi htio filozofirat jer stvar radi....
i p.s. ipak nije necujno zbog fenomena cvrčanja no to je drugi par postola iako ga ne dozivljavam toliko strasnim kao razni ljudi /komentari na koje se na forumu može naić...
Najlakše je uzet lovu i otič kupit sebi neko napajanje ali nešto ovako nosi puno više zadovoljstva nego ta opcija