View Single Post
Staro 17.03.2004., 22:04   #5
LightForce1308
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii

LightForce1308's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
Re: krckanje zvuka?

Citiraj:
Originally posted by Stormeye
Otkad imam ovu novu KT400(govno) plocu zvuk u mp3-cama nikako da proradi kako treba. Na ploci je integrirana zvucna 5.1 CMI 9738 i nikako ja i ona na zelenu granu. Zvuk u igrama je odličan, u filmovima takodjer gotovo nikad ne zeza, bas je super,bas kako treba a i jacina zvuka je ok za moje zucnike( 2.1).
Jedino se problem javlja sa mp3, pjesma jednostavno zastajkuje jedva primjetno ali opet ocito jer i iz zvucnika se cuje ''krc'' i tako stalno. Isto tako ne dogadja se svaki put nego povremeno ali me uvijek iznervira.
Driveri i audio rack je skinut sa cmedijinog sajta i najnovija je verzija,smanjio sam acceleration na normal i nista se nije promijenilo.
Inace win je xp pro SP1a a mp3 slusam preko winampa 5 i ponekad preko BMP-a.
Any ideas?
Meni je to isto bilo, ono ko da iskrice lete pa se tak nešt defektno čuje. Sad je unazad 2 dana odjednom prestalo. Ja sam to sredio tak da sam u Winampu u EQ-u na onom najdesnom podešavaču(?!?) malo smanjio i radilo bez frke. ali kako rakoh prestalo mi je iz čista mira i sad sam vratio podešavač(?!?) i sad radi. Ko zna, možda nevoli glazbu koju slušaš.
LightForce1308 je offline   Reply With Quote