hm...a kaj ak ja recimo ne volim sugavi xfx jer sam jednom imao problema sa tim pre-overklokerskim smecem!? i odem u drugi ducan i upiknem recimo asusa...
po meni bi trebao bar 2 ili 3 brandova za pokriti jedno podrucje.
takoder, nikad nisam kupovao online. nekako ne volim njima uplatit pare, pa ce oni kao meni dovest robu. yeah right! kaj ak se kombiju probusi guma(il su u sumi), on to ne dostavi, ja platio, nista dobio... dakle, to je sistem m-computers-a gdje je roba dosta jeftina i dosta puta mi izbaci nesto na vrh stranice, pa opet, nikad nista kupio od njih cim im vidim objasnjenja na stranici.
kako mislis organizirati servis?
ak ikad kupim kaj od tebe, pa to crkne, ja tebi saljem taj dio, ti nabavljacima, oni ne znam ja kome, pa to sve nazad, oni tebi ti meni...i ode 3 mjeseca a ja posivio. opet, rade odem u neki local store, pa ak crkne, reklamacija je gotova za tjedan-dva.
primjer; nas dragi technomax, dok su jos bili mala tvrtkica podno zagreba, cekal sam przu preko mjesec dana, i to par puta jer im je sva ta serija bila pokvarena.
ako ce cjene a i podrska biti ok, definitvno ces od dosta nas i zaraditi, ako nece...ima i drugih shopova.

kaj se tice novih brandova...napokon!!!