View Single Post
Staro 17.01.2008., 01:14   #24
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Nebi bilo naodmat kad bi netko malo pomogao pokojim odgovorom ...

Nije da sam ljen ali ima hrpetina toga za skužit a ne vidim potrebu da se sad mrcvarim tražeči informacije okolo po webu ukoliko netko može na njih odgovorit a šta se toga tiče malo mi je teško shvatit da nitko ne može.....ili ovo ipak nije toliki forum pun svakojakog znanja....

Lurkanjem sam uspio shvatit da je 2380 noviji model koji je u biti ista stvar kao i stari no s nekakvim boljim 80+ napajanjem no ne kužim npr. odnos tog napajanja prema onom u starom modelu u kontekstu tišine....

Inače bi najradije uzeo onaj black fusion + daljinac no ne mogu nikako priječ preko onih problema na koje se žali ekipa (displej i upitna funkcionalnost) tako da sam daljnim lurkanjem naišao na fenomenalnu stvar - nsk 2480 no sa crnom maskom zbog koje estetika vjerovatno nebi toliko patila pri dodavanju/ugrađivanju stvari no te crne verzije ima jedino u Japanu. Grr....

A šta se tiče razmišljanja uzet nsk2480 + iMON VFD tu me trenutno zbunjuje jedino to što je taj iMON za 300kn u Diskonta 24 ustvari OEM a nisam siguran jel pravilno kužim razliku između OEM i Retail ?
To bi u principu trebala bit ista stvar samo bez kutije i detalja poput šarafiča pošto te stvari ne trebaju onima koji ih misle ugrađivat na veliko i dalje prodavat..... no gledajuči na tom sajtu ta OEM verzija iMONa izgleda kao displej na pločici s el.elementima koji se ugrađuje serijski/tvornički u kučišta poput LC16M i što če Silverstonu Aluminijski okvir u što je ugrađen taj displej ....i sad hebat ga kako ču to ugradit u kučište ? Ovde razmišljam o estetici i premišljam se između kučišta zbog stvari poput boje i sad da dobijem nešto šta ču morat navidat nakoso naprid na prednju ploču da nakrdno izgleda ?

Možda je to ujedno i razlog zašto si vidio različite cijene u Diskont 24 i Optimuma ? 300kn vs. 700kn ? OEM vs. Retail ?

ili sam ja tu nešto zbucao... ???

Malo pomoči nebi škodilo ....jer bi htio sredit i kupit više neko kučište-pogotovo sad da ploča ne stoji u kutiji....da provjerio sam-unutra je.