View Single Post
Staro 16.01.2008., 23:41   #55
devil_kc
geek.
Moj komp

devil_kc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
no meni nije jasno što toliko pljujete po nekim doslovno sitnicama, a ne gledate koliko je ovo zapravo heben proizvod.

Nije ni namjenjen balavcima sa foruma, ili ekipi koja MORA imati 4gb rama, quad core, IAKO TO NE ISKORIŠTAVAJU NI 1%

ovo je ultra prijenosnik, nešto što će ljudi koji su svaki dan u avionu, automobilu, hotelu cijeniti više nego neku mrcinu od lapa 4 puta opremljeniji.

e ovo je najbolja izjva na ovom forumu ikad valjda. iskreno, sere mi s e od ekipe koja ima 8800gtx zato jer moze. ili 2 cak. to ko da si ja quadro kupim(nvidijin, jel) a o stavrima koje ga iskoritsvaju ne da nema pojma nego ni enznam kak se zovu. lepo je biti tatin sinek i sve ja to kuzim ali ono, ima ljudi koji rade nekaj na kompu(i znaju radit nekaj na istom) i ne igraju se stalno(ili opce), e oni znaju da nist vise od intelove integrirke ne treba na bilo kojem ultra prijenosniku. znam da bi mnogi tu hteli 8800 sli u ultra prijenosniku. ono super ste. ovaj air je predivan proizvod koji mi se gadi ali ga priznajem. no opet od applea mi se vise gade tatini sineki koji su mahom kompjuterski enznalice. i da ovo je totalno offtopic