Citiraj:
Autor McG
Ajde, ajde, znaš i sam da je velika većina kupila taj iPhone samo zato jer je to Apple, samo zato jer je to najavljivano ko novi Mesija, samo zato da se pokaže na špici i da se može reći da imaju iPhone. Rijetki su kupili iPhone zato jer im je trebal baš u tom trenutku, baš po toj cijeni i baš radi svih tih novotarija koje dolaze s njim. Sve je to vredu, ali broj prodanih primjeraka ne pokazuje kolko je iPhone stvarno dobar i kvalitetan proizvod, već kolko je popularan, marketinški isforsiran i pompozno najavljivan.
|
zar nije taj slučaj sa bilo čim na tržištu, a da ne govorim da postoji daleko skupljih i nekorisnijih mobitela na tržištu
Citiraj:
Autor syss
to je, ali sa druge strane kolika masetina ljudi kupuju generalno overkill mobitele? bojim se jedno 90% tržišta... dam ruku u vatru.
|
my point exactly.
no meni nije jasno što toliko pljujete po nekim doslovno sitnicama, a ne gledate koliko je ovo zapravo heben proizvod.
Nije ni namjenjen balavcima sa foruma, ili ekipi koja MORA imati 4gb rama, quad core, IAKO TO NE ISKORIŠTAVAJU NI 1%
ovo je ultra prijenosnik, nešto što će ljudi koji su svaki dan u avionu, automobilu, hotelu cijeniti više nego neku mrcinu od lapa 4 puta opremljeniji.
Baterija mu po izjavi traje 5 dana.

i, moram pitati, zašto bi baterija trebala biti odvojiva? daj me prosvijetlite.