View Single Post
Staro 16.01.2008., 22:37   #1
Dngy
Premium

Dngy's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Kako vratiti postojeće fileove?

Ok, možda sam malo nespretno naslovio temu, ali...

Problem je slijedeći...
Naime, jedna rutinska reinstalacija windowsa, format c:, nova instalacija i kad ono kod paljenja (prije početka instalacije, znači nakon formata i kopiranja fileova potrebnih za instalaciju) pokreće se chkdsk i dobrih 15-ak minuta radi "delete orphan file" ili tako nešto ako sam dobro zapamtio, na d: particiji koja je u stvari na istom disku kao i c: particija.
Ok, završi on to, pokrenu se windowsi, sve ok, otvorim tu d: particiju i nema ničega...OK, idem instalirati SP2 jer znam da može biti i oko toga problema, i tako nabacim ja SP2 i nakon restarta pokreće se opet skeniranje dotične particije i radi hrpu stvari, ja sretan jer vidim da nije bilo mjesta panici, no kad su se konačno windowsi podigli, na toj particiji su bili svi folderi ali i datoteke, no pola toga kao i da ne postoji jer se ne daju pokrenuti i pod veličina im piše 0 kb!

E sad sam već luuud!
Probao sam svašta, iz recovery konzole pokrenuti chkdsk /(sve što se može), iz windowsa pokrenuti chkdsk i ništa...

Najveća je fora u tome što ja vjerujem da su ti podaci na disku jer kad pogledam zauzeće diska pokazuje ovako

A kad obilježim sve postojeće fileove na disku pokazuje da ima ovoliko prostora

Ima li tko kakvo rješenje kako da sve to vratim u funkciju jer između ostalog imam tu dosta podataka koje ne bi htio izgubiti?
Plz help!
Dngy je offline   Reply With Quote