View Single Post
Staro 16.01.2008., 22:27   #8
aero
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Evo da ne otvaram topic o ovim zvučnicima i ako još razmišlja o njihovoj kupnji moja preporuka.

Danas sam ih dobio iz diskonta24, cudi me da ih vise trgovina ne prodaje s obzirom da su ipak popularni.

Imam vec dosta godina relativno kvalitetne pioneerove zvucnike spojene na sharpovo pojacalo i navikao sam se na njihov zvuk, tako da su mi ovi od geniusa kad sam ih najprije spojio zvucali neprirodno, visoke frekvencije su prenaglasene, vjerojatno zato sto svi sateliti rade. Inace su spojeni na integriranu HD zvucnu, koja ipak ne zvuci bas lose.

Dosta toga se rjesi preko equilajzera, ali ipak ne moze sve, tako da subjektivno mi nedostaje zvuka izmedu 200 i 400 Hz, taman gdje zavrsava subwoofer i pocinju sateliti (npr. zvukovi bubnjeva), ali ne vjerujem ni da je kod drugih jeftinijih pc zvucnika bolja situacija. Naravno, trebaju se jos malo usvirati.

Ostalo je sve dobro, sum iz zvucnika o kojem se govorilo se ne cuje dok se ne priblizi na pola metra, izrada odlicna. Bio sam vlasnik creativa T5900 i logitecha x530 i oba sam prodao jer mi zvuk nije svidao, cini mi se da bi ove mogao duze zadrzati.
aero je offline   Reply With Quote