View Single Post
Staro 16.01.2008., 20:47   #22
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Puno bolje (efikasnije) bi ti bilo da si kupil neki cpu cooler koji je uspravan tako da mozes vent na njemu usmjerit prema propuhu u kucistu.
Inace kolke su ti temp cpu-a?
Zalmana nisam kupio na slijepo, procitao sam valjda sve reviewe koje sam uspio naci, i sva misljenja o Zalmanu na PCE su mi poznata (na forumu uglavnom citam threadove, pa ovih "samo 200" posteva ne znaci da sam tu od jucer ) dugo sam se dvoumio oko drugih coolera, ali sam na kraju ipak uzeo Zalmana i ne mogu reci da sam razocaran

idle je 32° C (jezgre su oko 45° C ), 100% load (u sobi zagrijanoj na 28° C - da budem siguran i ljeti ) max temp koju je postigao je bio 56° C (jezgre oko 72° C) - to je na 3.4 GHz na 1.42 V

Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Malo OT: Kolko si uspel cloknut taj quad na toj abitici? :-)
prolazi OCCT test (pola sata) na 3.6 GHz, ali zbog biosa (koji ce navodno srediti) memorija mora biti downclockana na 800 MHz, jer kad stavim strap na 1.25 (mem = 1000 MHz) OCCT (i svi drugi torture alati) prijavljuju error (bez obzira na freq. FSB-a), pa ga drzim na 3.4 GHz jer mi onda memorija radi na 1136 MHz sto daje bolje bench rezultate

sad sam provjerio, izisao je noviji bios od ovog koji imam (12.B08), kad stigem provjeriti cu koje je sad stanje