View Single Post
Staro 16.01.2008., 16:56   #5
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor galama Pregled postova
Taj Marantz je miljama od Quadra i sličnog smeća ali mi se čini da si ti dobija neispravan primjerak pa garanciju i player pod ruku i trk u Technomaxa ili di si ga već kupija.Ja sam prije nekoliko godina kupija tada jako hvaljeni Cambridge Audio Azur 640C cd player koji je nakon 3 tjedna rada u mene krepa i nije pustija ni zvuka više.Srećom u dućanu su mi ga zamijenili za novi koji i dan danas radi u mog prijatelja koji je prezadovoljan s njim.

E...pa radi tih milja razlike u odnosu na qudro i slične derivate i jesam malo razočaran. Ja nemam potrebu da vrti dvd, nemam potrebu niti za divx i sl. video formatima, i nemam potrebu za mp3 podrškom. za te stvari tu je najjeftiniji sony od 500Kn koji svoj posao radi odlično.
I tako, sjedoh opet u kola da zadovoljim taštinu...i dobijem novi instantno, premda je uređaj po svim specifikacijama potpuno ispravaan. Ladica se otvara, ali rošta, što se, pogađate, nije čulo u trgovini jer je razina buke mnogo veća nego pri večernjoj sobnoj atmosferi. Premda su tvrdili da je to sve u redu, na moje inzistiranje cdp je zamjenjen novim.
Sad laganini, sa razočaranjem dolazim doma i bez ikakve radosti otvaram player jer sam već razočaran funkcioniranjem svega: od usluge do današnjih proizvoda koji se reklamiraju kao bolji od komercijalnih, jer od playera za 200€ očekujem da samo uredno i tiho vrti origigi cd-e, te da ne odzvanja jeftinoćom, no izgleda da je štancanje u Kini dalo svoj danak.
Ovaj radi OK, ladica je na mjestu, samo daljinski kod ovog, pogađate, ne radi.
Radi, ali samo spajanjem preko pojačala. Očito mu ne radi senzor, no sad, što je tu je, ko ga yebe. Kontrolirat ću ga preko pojačala...

I šta da kažem još? Da sam zadovoljan?
Kinu treba opet zazidat iza zida preko kojeg nitko ne bi bio u stanju preći.

Zadnje izmijenjeno od: Juan. 16.01.2008. u 17:13.
Juan je offline   Reply With Quote