View Single Post
Staro 16.01.2008., 16:43   #25
Rev
Premium

Rev's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Očigledno da se zna dobiti loš primjerak, ali prebrutalno je komentirati napajanje od 200kn u kontekstu neke extra kvalitete i tišine.
mislim da nije u pitanju loš primjerak, već jednostavno neki su osjetljiviji na "buku" napajanja nego ostali...ko npr. ja...(a određenu ulogu igra i kućište, kao i smještaj istog)

al za usporedbu, kad mi cimer upali svoj komp, koji je nekih 3m od mene, ja svog ne mogu čut...a njegov komp je prosječno glasan, možda malo glasniji...a moje prošlo napjanje je bilo JOŠ glasnije tak da sam sasvim zadovoljan s fortronom...ne čujem ga ni dok slušam muziku, ni dok gledam film, ni u tihim scenama...a mogao bih i zaspati uz njega (uz napomenu da mi je na stolu, da je na podu ispod stola vjerojatno bi se još manje čul...

edit: sad sam tek pročitao kaj je jonyb napisao...i sad sam malo paranoičan da bi moj Fortron mogel bit i tiši neg jest...a ***ga sad, i ovaj mi je dovoljno tih, mora bit, jer ne mislim ga mijenjat neko vrijeme, osim ak ne izađe neki tiši u tom cjenovnom rangu...

Zadnje izmijenjeno od: Rev. 16.01.2008. u 18:32.
Rev je offline   Reply With Quote