Citiraj:
Autor matsx
Obrati pažnju na to na se Philips 22" u Technomaxu nalazi na gornoj polici, na otprilike 2,20 metara visine, te da ga gledaš odozdo. A svi znamo kako se TN matrica ponaša kad se tako gleda. Samsung se nalazi na srednjoj polici, taman u razini očiju, kao i Philips 20".
Svi monitori su spojeni na jedno računalo preko djelitelja signala, stoga je slika na svima očajna.
|
Da slažem se potpuno,samo nisam ni ja baš patuljak niti je taj monitor toliko visoko da se ne može ocijeniti slika,btw kad sam ja gledao 226 bw je bio na istoj razini.Iako su svi bili spojeni na isti splitter ne bih se baš složio da je na svima bila ista slika,a i kolega koji je bio samnom ima slične dojmove kao i ja.No pošto ovih dana najvjerovatnije uzimam tog philya i kad se to sve spoji vjerujem i da će mi dojam bit puno bolji

Inače u Splitu osim Technomaxa jedino bi se direktno Samsung i Philips mogli usporedit u HG-Spotu ako ih imaju izloženo,jer tamo nisam bio...u Linksa nema Philya,a u Ve-milu su ionako svi LCD-ovi ugašeni bili kad sam gledao...