View Single Post
Staro 16.01.2008., 12:11   #23
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
a zašto ne bi u startu odmah dao više novaca,bar tako ja gledqm neću sad kupit ne znam 8600 gts jer je jeftina pa za par mjeseci kupit neku jaču grafičku,zašto ne odmah kupit 8800 gt da ti potraje par godina.
Pretpostavljam da je to neka najnovija dobra i skupa grafa ?

Gledaj , jedno zašto je da bi to bilo neiskorišteno a ja sam dobio dojam da pitanje savjeta za konfiguracije služi baš tome što je dovoljno kupit da zadovoljava neke tvoje potrebe...i to u trenutku kupovine.

Ako netko ima novca uvjek može ič na nešto bolje od predloženog s tim stilom misleči na budučnost no primjeti da se ovde ne radi o tom da se ja mislim između loše i dobre grafe pa bi mogao bacit novac ako ubrzo vidim da nisam zadovoljan. Radi se o razmišljanju jel 'dovoljna' ona integrirana

A što se tiče tog samog pristupa trenutnog kupovanja nečeg dobrog da mi traje što duže ,pa s istim novcem koji moram sad dat za neki 'loši proc' u budučnosti ču vjerovatno moči kupit neki dosta bolji ako osjetim potrebu , tako da trenutnu kupovinu tog dobrog za kojim ne vidim potrebe -gledam kao "nemam ja novaca za bacanje i kupovanje nepotrebnog"

Inače tko zna ...možda mi baš za mjesec dođe želja da igram nešto tjedan dana. U tom slučaju ču razmišljat lako o grafičkoj i jel mi želja toliko jaka da potrošim nešto kuna na grafičku

===========
EDIT:

Da se nadovežem...

U cjeniku ..... onlajn cjenik

vidio ovo

ima 2480 ?

Da sad ne lurkam okolo i proucavam jel novi model bolji od starog ili su išli štedit na nečem / kresat troškove ?
Pitam jer nemam pojma koliko je bilo samo kučište pošto sam gledao paket s tim iMONom

i izgleda da mi ostaje još uzet iMON posebno što je još nekih 300kn tj. sve skupa nešto sitno ispod 1100kn...

jel postoji neka druga alternativa za taj novac ?
ili isto negdje drugdje ne košta toliko ?

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 16.01.2008. u 12:59.
Imagine je offline   Reply With Quote