View Single Post
Staro 16.01.2008., 11:53   #30
maax
Registered User
Moj komp

maax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Cool

Wow... koji ludi thread.

Sjecate li se Toshibe Portege, one ultra-tanke sa PentiumomIII unutra... Jos u ono vrijeme nije imala opticki pogon a imala je svoje poklonike.

Slazem se da se ultra_p lapotop ne kupuje ako nemas jos jedno racunalo doma, bilo to iMac ili PC... Meni bi Air odlicno dosao za laptop koji ce samnom ici okolo u foto torbi jer ima sve sto meni za fotografiju treba...

Ako ste pogledali video koji pirkazuje uporabu Aira, vidjeli biste na kraju da on ne posudjuje optiku samo od iMac-a, vec isto i od PC-a, sa WinXP (tako izgleda na videu)... sto zapravo ispada da ste u nekim svojim pogledima povrsni i niste odradili svoju zadacu revno, prije nego ste rascetverili proizvod sa odlicnim dizajnom, odlicnim tehnickim karakteristikama(na papiru) i koji ce u svojoj klasi pomesti pod sa konkurencijom.

To sto nema optiku, ako imas para za njega, kupis si i stick od 8GB pa ako netko i ima nesto na DVDu, iskopira ti to... ili se spojite Wirelessom, ili ne znam... puff.

Unatoc "animozitetu" mnogih na threadu, Apple ce opet zaraditi na svojem proizvodu... pa pjenili se vi ili ne.

Martin
...these lines are dedicated to all the enthusiasts out there, to whom I can give an answer, whether a gamer's notebook exists, with these words: "If you want a computer for gaming, buy yourself a Gameboy or a Playstation..."
maax je offline   Reply With Quote