View Single Post
Staro 16.01.2008., 05:58   #25
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor gamer Pregled postova
ja bi ostao na liniji.

ne slazem se s onim 85%... ja evo imam Aiwa NSX-S50 koja pregazi sve(osim onih skupljih, bar u jacini) pc laberirane zvucnike. Ima 2x60W RMS-a i to jos tranzistorska pojacala, s tim da je hladnjak dosta veliki za to kaj toj liniji treba. Jedino ovdje fali odredena kolicina basa, ali 16cm zvucnici na liniji su sa pravilnim podesenjima u winampu pre dobri za baseve, posto je kutija(bass reflex) dosta velika.

vjerujem da z2300(nisam ih cuo) imaju mozda nesto vecu kolicinu basa ali kvalitete nemaju sigurno. linija je ipak linija, jedino ovisi koliko stara. z5500 ima za pojacala cipove od 30kn, pa se zapitate koja kvaliteta elektronike je u ostalim pc zvucnicima, koji kostaju manje.

po meni je daleko bolje uzeti neki sony za 1000kn nego neki 2.1 piflek sistemcic sa piflek zvucnicima. bar ja to nekak preferiram posto slusam dosta mjuze na kompu.

sa ovim se slazem u potpunosti.
Micek, nauci kaj je tranzistor. Tranzici su ti i u tvojoj linijici i u najvecem govnu od 60 kuna zvucniku.

Pricati o Hi-Fi i PC zvucnicima ???? pa o cemu se prica. Kaj uopce znaci Hi-Fi danas. Kaj se prodaje po te dvije kratke rijeci ???

Pa nije da ja tu moram obrazovati ljude osnovama Od cega se sastoji "PC zvucnici", od pojacala u koje ide izvor zvuka i zvucnika. Od cega se sastoji najskuplji zvucni sustav na zemlji? od pojacala u koje ide izvor zvuka i zvucnika.

Koliko para toliko i muzike. Postoji stvar koja se zove isplativost i moze se na svaku elektronicku stvar svesti. Ja imam toliko para, kaj najbolje mogu dobiti za te novce.

Reci da su Logitech Z-2300 govno je bezveze. Ako hoce netko dokazati da ne valjaju. Onda neka za istu cijenu nadje bolji zvucni sustav. Ako ne moze, to znaci da za te novce taj je sustav najbolji na kugli zemaljskoj.

PS: I kakva tranzistorska pojacala uz dobre stare lampase. E to je zvuk!
  Reply With Quote