Imam samo jednu opasku uvezi raznih prza i chipseta. Moje misljenje je da przu ne sacinjava samo chipset. Vidio sam dosta prza sa ovim onim chipsetom a recimo crkne brze od neke druge prze s istim chipsetom. Recimo za primjer da dam jedan samsung model (zaboravio sam koji) kojem je ladica otisla (otvori svaki drugi put) i to ne samo jednom komadu,na bar 4-5 komada tu kod nas u Rovinju ,onda 5 komada pioneer-a 111D kojem je crkla struja (sta tocno,ne znam ali uglavom sve 5 isle na reklamaciju , LG h55 koji slovi kao jedna od najboljih prza , uzeo 2 komada,moj frend ouzeo jedan i kum jedan i nijedna od tih prza nije htjela snimiti DL verbatim i ricoh DVD-R,dapace zahebala nam 10-ak DL dvd-a znaci vise od 100 kn stete. Nikakav firmware nije poboljsao stvar
Ovim sam samo htio reci da dobru przu ne cini dobar chipset nego sve u kompletu. Bolje bi bilo da se skupe razna iskustva sa przama pa da se pripazi malo na MANE pojedine a ne na vrline. To sto sam ja dobio 10 defektnih przi nije pravilo da prza ne valja ali nije bitno,vazno da se zna koje su mane odredjene prze. Samo mali prijedlog.