View Single Post
Staro 16.01.2008., 02:53   #20
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Imam samo jednu opasku uvezi raznih prza i chipseta. Moje misljenje je da przu ne sacinjava samo chipset. Vidio sam dosta prza sa ovim onim chipsetom a recimo crkne brze od neke druge prze s istim chipsetom. Recimo za primjer da dam jedan samsung model (zaboravio sam koji) kojem je ladica otisla (otvori svaki drugi put) i to ne samo jednom komadu,na bar 4-5 komada tu kod nas u Rovinju ,onda 5 komada pioneer-a 111D kojem je crkla struja (sta tocno,ne znam ali uglavom sve 5 isle na reklamaciju , LG h55 koji slovi kao jedna od najboljih prza , uzeo 2 komada,moj frend ouzeo jedan i kum jedan i nijedna od tih prza nije htjela snimiti DL verbatim i ricoh DVD-R,dapace zahebala nam 10-ak DL dvd-a znaci vise od 100 kn stete. Nikakav firmware nije poboljsao stvar

Ovim sam samo htio reci da dobru przu ne cini dobar chipset nego sve u kompletu. Bolje bi bilo da se skupe razna iskustva sa przama pa da se pripazi malo na MANE pojedine a ne na vrline. To sto sam ja dobio 10 defektnih przi nije pravilo da prza ne valja ali nije bitno,vazno da se zna koje su mane odredjene prze. Samo mali prijedlog.
spawn je offline   Reply With Quote