Tema: Harmony 895
View Single Post
Staro 16.01.2008., 00:43   #1
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Harmony 895

Evo, moram pohvaliti daljinac, zbilja je ***en.
Još se upoznavam s njim, al eto, u roku sat i pol sam dosta skuzio.

Stavio sam na njeg Klimu, TV, Liniju, Z5500, X-Fi...
Dosta za danas, sad idem spat.

No, dojmovi, su zaista odlični.
Jedino, cijena je ubitačna - 1800kn...

1000-1200kn ajde, ali 1800kn (sam ja uspio nabavit), ufff, još me peče )

Ono što me oduševljava je zaista jednostavnost, staviš na USB kabel, klikaš po wizardu i sve šljaka, ako ne šljaka, zemeš oriđiđi daljinac, i naučiš ga za minutu...

Generalno mišljenje: skoro pa nikome ne treba takav daljinac, čita perverzija i bacanje novca, ali gušti su gušti, u to ne ulazim

Nastavak: Još nisam pokušao spojiti onaj extender, jer ne kužim svrhu, jer u svojoj sobi imam sve vidljivo, te mi ništa nije u kabinetu ili u nekom zatvorenom prostoru da to moram kontrolirati...

Još jednom ću pohvaliti brzinu i jednostavnost učenja i podešavanja daljinca, jedino što još nisam skužio kako određenu tipku na daljincu namjestiti na određenu funkciju... Većinom, sve funkcije su lako vidljive i dohvatljive na LCDu daljinca, no daljinac ima toliko tipki, da rado bih njih zamjenio nekim funckijama jer su bliže palcu nego što je LCD

Zasad me jedino smeta što respone time je dug, ali smanjio sam ga pa sad je bolje, no još uvijek imam problem s TVom, da kad pojačam pojača se za 3 crtice, umjesto za jednu.

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 16.01.2008. u 11:58.
Sa_Stilom je offline   Reply With Quote