View Single Post
Staro 16.01.2008., 00:27   #56
Girrari
drug Mile
Moj komp

Girrari's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor karlito Pregled postova
izgleda da se ipak selim na Kandalfa, hebeš Soprano XD......

@Girrari hvala ti čovječe, otvorio si mi oči, em je kučište ogromno(puno veće od Soprana), em je kvalitetnije, a i dizajn je za svaku pohvalu, tak da sad malo više pratim tog Kandalfa, u Ve-milu stoji 1450kn, u Adm-u 1224, hm, bome ću se morat još solidno rastegnut, a još trebam i nove ventove kupit, dal preporučate ventove sa ledicama, je to ok, stavio bi samo jednoga od 120 ili 140mm, pa nek svijetli

Kaj se ventova tiče, ne trebaš se opterećivati. Oni koji se dobiju s njim vrše svoju funkciju razmjerno zadovoljavajuće. Dakle, za neko vreme će biti dostatni, a kasnije ih možeš zamjeniti. Ja sam svoje prvenstveno mijenjao za one koji imaju mogućnost regulacije vrtnje (spojio sam ih na ovaj potenciometar sa slike) pa ih po ljeti nasviram, a po zimi usporim tako da mi je kućište uvijek relativno dobro proluftano. No velim, za prvu ruku bu i originalni ok.
E sad, s ledicom ili ne je stvar tvog izbora i ukusa. Iskreno, da sam mogao kupio bih s ledicom jer sam seljak i volim da svetli, ***iga. Nažalost, kad sam kupovao nije ih bilo s ledicom, a da imaju mogućnost regulacije vrtnje pa sam kupio obične. Sad vidim da ih ima, ali ne da mi se trošit pare dok ovi rade, a ni rastavljat ponovo sve da bi proveo žice do potenciometra.
Kod Kandalfa je još dobra stvar kaj ima dosta mogućnosti za nadogradnju (ok, Tt su smradovi i muzu lovu i u kućištu za te pare bi trebalo biti svega po defaultu itd. itd.) od bočnog 25 cm venta koji jako dobro hladi sjeverni most, memoriju i grafulju, ali isto tako upuhuje previše prašine do dodatnog casea za HDD-ove (tri komada) na kojem se montira dodatni 120 mm vent za usis (jedan dolazi s kućištem).