Citiraj:
Autor karlito
izgleda da se ipak selim na Kandalfa, hebeš Soprano XD......
@Girrari hvala ti čovječe, otvorio si mi oči, em je kučište ogromno(puno veće od Soprana), em je kvalitetnije, a i dizajn je za svaku pohvalu, tak da sad malo više pratim tog Kandalfa, u Ve-milu stoji 1450kn, u Adm-u 1224, hm, bome ću se morat još solidno rastegnut, a još trebam i nove ventove kupit, dal preporučate ventove sa ledicama, je to ok, stavio bi samo jednoga od 120 ili 140mm, pa nek svijetli
|
Kaj se ventova tiče, ne trebaš se opterećivati. Oni koji se dobiju s njim vrše svoju funkciju razmjerno zadovoljavajuće. Dakle, za neko vreme će biti dostatni, a kasnije ih možeš zamjeniti. Ja sam svoje prvenstveno mijenjao za one koji imaju mogućnost regulacije vrtnje (spojio sam ih na ovaj potenciometar sa slike) pa ih po ljeti nasviram, a po zimi usporim tako da mi je kućište uvijek relativno dobro proluftano. No velim, za prvu ruku bu i originalni ok.
E sad, s ledicom ili ne je stvar tvog izbora i ukusa. Iskreno, da sam mogao kupio bih s ledicom jer sam seljak i volim da svetli, ***iga. Nažalost, kad sam kupovao nije ih bilo s ledicom, a da imaju mogućnost regulacije vrtnje pa sam kupio obične. Sad vidim da ih ima, ali ne da mi se trošit pare dok ovi rade, a ni rastavljat ponovo sve da bi proveo žice do potenciometra.
Kod Kandalfa je još dobra stvar kaj ima dosta mogućnosti za nadogradnju (ok, Tt su smradovi i muzu lovu i u kućištu za te pare bi trebalo biti svega po defaultu itd. itd.) od bočnog 25 cm venta koji jako dobro hladi sjeverni most, memoriju i grafulju, ali isto tako upuhuje previše prašine do dodatnog casea za HDD-ove (tri komada) na kojem se montira dodatni 120 mm vent za usis (jedan dolazi s kućištem).