View Single Post
Staro 16.01.2008., 00:21   #3
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
iskreno nikad čuo da novi plejer tak nekaj dela... ajd ti to tam vrati, imho nije normalno ponašanje.

Tješim se da je normalno, al sve mi savjest ne da jer sam još uvjek tvrda uvjerenja da danas za 200-250€ ne možeš kupiti kvalitetan player kao prije 10ak godina. Ali mi opet, s druge strane, nije jasno kako najjeftiniji DVD sonijeve kuhinje ima tiši transport od marantzovog cdp koji je tri puta skuplji.
OK, sony nije firma koja u tom cjenovnom razredu ima nešto ponuditi za stereo sadržaje, ali barem su njihovi proizvodi korektni.
Isto tako i taj technics, koji mi je već dosadio svojom pojavom jer ga gledam od osnvne škole, dan-danas izgleda kao nov, osim ulaštenih par tipkica koje su najneophodnije za svakodnevnu upotrebu. Pri radu tih čak i kad se uho prisloni uz samu ladicu, ladica uredno dosjeda na svoje mjesto sa tihim "flop"..bez plastičnog "klik". Desetljeće nakon, jedan od tada nedostižnih brandova proizvede takav uređaj koji je realno gledajući, imao 25 godina da evoluira i dosegne nekakvu kvalitetu, dosegne manje nego što su quadro i ostali žnj modeli dvd playera dosegli u ovih 5-6 godina koliko je DVD popularan na našem prostoru, i još pritom x puta jeftiniji.
Juan je offline   Reply With Quote