Citiraj:
Autor grabber
Ma kažem sve je to stvar mog subjektivnog dojma pošto više volim svjetliju sliku sa toplim i živim bojama tako da mi je jedino taj 226bw ostavio dobar dojam.Gledao sam ih u Technomaxu i stvarno neznam jesu li spojeni digitalno ili analogno(možeš probat pa mi javi) što vjerovatno igra veliku ulogu.
Također logika kaže da bi 2232bw trebao bit bolji od 226bw što nije baš tako...doduše neznam koji su paneli bili u modelima,jer izgleda da i u 2232bw ugrađuju neke kineske modele.Opet Phily ima AOU matricu koja se štelom dovede uz bok Samyjevoj S matrici tako da ću najvjerovatnije uzet njega jer ipak do 226bw je 1k razlike,a da ne spominjem panel lottery kod Samsunga.
|
evo isprobao. slika mi je zamucena, nesto slicno kao kad na LCDu nemas nativnu rezu, uglavnom, losa. boja mi je malcice al ono malcice svjetilija, bar mislim. (bio je spojen na 7800GT koja ima samo DVI, dakle na to sam upiknul DVI->VGA adapter pa sa VGA kabelom u VGA ulaz u mon., sam sve rekao?).
220WS definitvno samo spajati na DVI!
btw, nekad se kod promjene rezolucije pojavi flickering(ak su to povece crvene ili zelene kocke koje se pojave i nestanu, ak nisu, onda ne znam kak se to zove), dogada mi se kad se sistem boota, pa kod svih onih promjena ekrana itd...u win se dogodi tu i tamo takoder kod mjenjanja reze.
ne znam, no ne smatram to greskom posto sve radi i nemam nikakvih problema sa prikazivanjem slike.