View Single Post
Staro 15.01.2008., 15:20   #7
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor grabber Pregled postova
Kako sam u fazi kupovine 22 inch LCD-a nekako sam zapea za ovaj philips isto zbog neloših reviewa i povoljne cijene.Nakon šta san tu u Splitu pogleda nekoliko tih 22 LCDa mogu reć da je taj phily među najlošijima od svih koji su bili izloženi prema mom subjektivnom dojmu.Slika je nekako premračna(neznam koliko se to naknadno može štelovati),a i boje nekako nežive.Možda malo bolji od njega je Sammy 2232bw,ali isto tako srednja žalost.Jedino od ovih sa TN matricom stvarno koji prolazi kriterije je 226 bw no mislim da je 3k previše za njega.
I tako gledajući sve to nakraju opet neznam šta uzet
ne kuzim...meni su ama bas svi isti, phily, samy, jos je bio neki siemens i LG, svi 22"...
najvjerojatnije su svi spojeni analogno, tak ima katastrofalnu sliku, bar tak kazu clanovi koji su probali, ja nisam. ak oces probam ga tak spojit, pa ti javim veceras razliku?
inace, gledah ih u ve-milu i u hgspotu...tak da ne kuzim kak ti moze biti najgori. no dobro, ti 22" se ionak kupuju od oka kad su svi TN matrice, dakle kupis kaj je tebi najbolje i .
meni osobno pase kad je crno crno, a kod njega mi je crno vise crno nego kod 190B modela. a i to se sve da nastelati.
gamer je offline   Reply With Quote