View Single Post
Staro 15.01.2008., 13:02   #103
Vedran Kologran
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Evo neki argumenti s moje strane. Imam 2 kucna racunala s vistom i 2 uredska s xp-om.

LOSE:
Kopiranje fajlova je ocajno (valjda isprave sa sp 1),mrezni rad ponekad bugovt,oveci problem ako za neki komad starijeg hardvera ne postoji driver za vistu (tipa dobar dio T-com modema ) ,hardverska glad-to vec ovisi o racunalu, i pretpostavljam ono sto je vecini (pogotovo na ovom forumu) najveci problem :igre rade sporije pod vistom i dx10 je za k****. U 10 mjeseci rada s vistom nista me drugo nije zasmetalo.

DOBRO:
Sareno i jednostavno( vecini geekova i powerusera to nije plus,al ja sam siguran da je to za operativni sustav veliki plus gledajuci globalno),jednostavnije podesavanje mreze (kad nema bugova),novi search ,nacin baratanja s driverima i automatskog prikupljanja drivera,sigurnost i stabilnost,os koji se napokon s vremenom ne "umara i usporava" ,napokon os koji i ako se srusi ili radi probleme mozemo doci do razloga zasto je tako(a ne metodom pokusaja i pogreske) putem reliability and performance monitora monitora i event wievera,Aero sucelje .
Vedran Kologran je offline   Reply With Quote