View Single Post
Staro 15.01.2008., 12:46   #9
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Što se tiče napajanja, radije bih uložio 550kn u corsair nego manje u sharkoon, jer sam eksplicitno napomenuo da ne želim da čovjek ima bilo kakve probleme i nestabilnosti, a ovako mu mogu i bez grižnje savjesti ugraditi bolju grafičku i proc u bližoj budućnosti, te dodati možda pokoji dodatni HDD. Sa sharkoonom si uvijek kao da hodaš po žici.
Uloži kolko hoćeš, ali imaj na umu da bacaš tuđe novce, zato jer napajanje od 450W i za tu cijenu jednstavno nije potrebno u takvoj konfiguraciji i za tu namjenu. Zar stvarno misliš da bi ja napisal ovaj Sharkoon ili elvis one Fortrone, a da je napajanje šrot ili preslabo za buduće nadogradnje? Vjeruj da je to na stvari, već bi me/nas rastrgali prek nekolko stranica.
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Ne treba mu nikakva mašina od računala, je će biti zadovoljan igrajući igru na medium detaljima i bez AA i AF. Dakle, ovo računalo do 3000kn mora biti u mogućnosti pokretati igre barem godinu dana, a onda eventualno zamijeni grafičku i to je to.
Pa ako mu ne treba nikakva mašina, čemu onda forsiranje da se potroši sav budžet i čemu onda napajanja od 450W i bijesne memorije? Bilo koji od ovih procesora i kartica su dostatni da pogone igre godinu dana na 1024x768 bez AA i AF, a bome i za buduće kartice su svi procesori i više nego solidni. Kaj se tiče kompatibilnosti, sve predloženo je međusobno kompatibilno, ali niko ti nemre garantirati da bude sve radilo otprve. Isto kak ti niko nemre garantirati da te ne bude pokupil auto dok ideš do kioska po Klik.
McG je offline   Reply With Quote