View Single Post
Staro 15.01.2008., 02:04   #5
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
danas kupljen, srednja zalost, solidan u vecini stvari ali KATASTROFALAN u probijanju svjetla uz gornji i donji rub(na crnoj se vidi preocito) te homogenost po povrsini ekrana na razini CRTova iz sredine 80ih.

Ali usprkos svemu best buy za 2200kn.

Djeluje puno manji od samija 226bw, valjda zbog okvira....uglavnom sretan sam jer nema bad pixela. ako neko zna optimane postavke contrast/bightnes nek javi da se nemoram ja zahebavat s tim..........poz
Hm...
Kod mene je probijanje svijetla mizerno, da ne spomenem da je sammy isti monitor osim kaj su mu kutovi gledanja katastrofa. Gledal sam ih par puta i nisam vidio razlike u slici osim te. Mana kod philipsa je kaj nema nikakvo automatsko podesavanje slike, osim brightnesa, kaj mozes podesavati sa dve tipke bez ulazenja u meni. Jos jedan minus je kaj mi je monitor crni i ne vidim natpis tipki. Takoder, ne znam di si ga platio 2200kn, svog sam uzeo u hg-spotu(nzg) za cca 2090kn prije mjesec dana. Prvog mi je tip u servisu bez beda testiral, pred menom, na bad pix, nasli jednog, dobio odmah zamjenski list, na pult, vratio se s drugim kojeg je takoder testiral pred menom. Taj nije imal niti jednog, pozadinsko je mizerno, monitor radi ko bebica. Jos mi je zazelio sve najbolje za blagdane, stisnuo ruku i rekao da u slucaju problema mogu doci i u roku 10-ak dana da ce mi ga zamjeniti odmah. Onak, hg-spot(osim cekanja...doh...). S tim da su od par ducana koje sam zvao u vezi tih monitora jedini reki odmah DA na pitanje da li se monitor moze isprobati. Spojen mi je na DVI, za sad za te pare jedino kaj mogu reci je sve za 5.
Za onu lovu kaj bi dao za sammya sam si jos upiknul seagate 250gb 410AS + neka sica nadoplate.

Pozz
gamer je offline   Reply With Quote