View Single Post
Staro 15.01.2008., 00:32   #18
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Pa ako ti ovo tvoje radi besprijekorno za ono što tebi treba, čemu uopće mijenjat kongiguraciju? Ako je stvar samo estetske prirode, trebao si uzet SILVERSTONE 16M, potrpat ovo svoje unutra i bok.
A što se vemila tiče, poznato mi je njihovo ponašanje. Probaj im se požalit na mail. Dobit ćeš odgovor...not.
3 put je 3put a ti želiš istaknit neku svoju poantu ili samo fortum šteka....

Ok, spomenuo sam igre ali ne mislim da mi ima smisla obratit posebnu pozornost na grafičku jer sam u zadnjih 6 mjeseci upalio par puta neke igre i sveukupno 'razgledavajuči mogučnosti' proveo 45 minuta....
Pa mogu i bez toga i trenutno više smisla ima neobračanje posdebne pozornosti na grafičku zbog igara. A kad mi se bude igralo više kupim grafičku kao kad sam to napravio za R9800pro iako si sad ne mogu oprostit kad vidim da to ne vrijedi ni blizu koliko sam platio....

A šta se tiče LC16M mislim da sam napisao dovoljno u drugom topicu i bilo što bi bilo ponavljanje

uglavnom konfa nastavak:

Jutros nađoh ploču u Nitela te je mirne duše naručim jer mi poštarina nije nimalo strašna pošto nemam tu poslovnicu na 20 min od mene...

No oni ploču naravno nemaju a ja opet ne shvačam koji vrag onda služe ti onlajn cjenici koji su prepuni stvari....

izgleda ko neka popularna ploča

Tad mi nije ostalo ništa drugo nego da zovem Vemil ZG i izrazim svoje nezadovoljstvo zbog plačanja poštarine za nešto što mogu uobičajenim kanalom prebacit gdje je potrebno....(šta sam zaguljen tip )

A umjesto nezadovoljstva izrazim zbunjenost jer ta firma djeluje da nitko nezna ko pije a ko plača....

Naime, dobijem informaciju da oni to nemaju ali da je imam u njihovoj Splitskoj poslovnici i da oni neznaju otkud mi informacija da je nemaju u Splitu...

I tako odem u Vemila i najnormalnije nađem i kupim tu ploču....