View Single Post
Staro 14.01.2008., 23:52   #21
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
ha gle. svaki bedak ima svoje veselje. Zvucat ce sigurno bolje, sad kolko, nevazno,
Bolje ?
To pretpostavljaš po trudu kojeg misliš u to uložit ?
Meni se moji samostoječi ne sviđaju u nekim stvarima ali nebi mi nakad na pamet palo da drajvere zamjenim nekim poštenim....radije bi napravio nove kutije...a onda nebi htio samo 2 nove kutije jer to u 'saraund kontekstu' nikako nebi bilo bolje od trenutne kombinacije kad npr. tu centar u kojem je isti drajver kao i zvučnicima... shvačaš ?

Citiraj:
ako nista drugo imat cu dva fency smecni satelita u piano black yamaha stilu, pa ti budi ljubomoran.
Da je meni draže zvučnike gledat ja bih sebi umjesto njih stavio 2 slike nekih stvarno dobrih ....

Citiraj:
ograničen nazalost jesam sa 28cm. Htio bi jos koji cm, makar opet, onda bi postajala mogucnost da padam u nesvijest od nedostatka krvi u mozgu...
To je jedna velika ograničenost

Citiraj:
ajde imagine, nemoj se praviti pametan. za to postoji audiofilov forum
Tamo od silne pameti čovjek ne može ispast ništa drugo osim glup
Uglavnom nije ta sredina za mene ovako sirovog i 'neopterečenog' .

Citiraj:
Dobro znas sto sam mislio da se slusa na hifiu. Ne samo CD u svakom slucaju, ali sigurno ne mp3 od 128kbps...
Neisam uopče na to ciljao ali da ti napišem par stvari i vratim se opet na svoju integriranu zvučnu...

Ja komp ne koristim za empetrice...da budem iskren drazi mi je dvd plejer koji to pleja...a što se samih empetrica i audio sistema tiče.....
Neke stvari koje mi se sviđaju nemam na CDu ...i sad bi ja sebe trebao zakinit užitka te glazbe jer moj audio sistem nema prilike pokazat svoj kvalitet s empetricom ?? Pa zar mašinerija ne postoji zbog glazbe a ne obrnuto ?
Na zanimljivu glazbu ono nešto u meni jednako zatitra kad to čujem na tranzistoru na npr. plaži isto kao i doma....iako se doma daleko više i bolje čuje...
Inače dok sam igrao na kompu nikad se nisam smatrao ludim te zlostavljačem što bih koristio audio sistem za to a ne neke komp. zvučnike. Zvučna je integrirana no opet ne gledam to kao nešto loše ...kao šta npr ne gledam 'crnu boju' kao stvar koja bi me lišila zadovoljstva gledanja projektorske slike od 2m i natjerala da to radim na 82cm TVu jer je tu bolja......

onda hifi je samo za hifi ? :-/

pa bilo kakav audio sistem može poslužit za puno toga dok si god neopterečen a kad se meni opet bude igralo/vozilo smatrao bi se ludakom ako bi se ogranicio na monitor te za to kupio kompjuterske zvučnike...