Vi i dalje i dalje o ovome... al ajde
Evo ako nekoga zanima imam ja doma nesto interesantno. Horn woofer. Ide sigurno na 18hz. Ima nekih 40ak kila i 35+cm membranu. Imam negdje na tavanu papire sa mjerenjima. Pa cu probat nac da vam poslikam. Sutra cu ga poslikat i staviti ovdje, pa navlacite kozicu. Imao sam ga neko vrijeme upogonjenog, al za to jednostavno treba američko misicavo neutralno camaro SS pojacalo sa velkim pasivcem koje u ovom trenutku nemam, jer sam homemade pojacalo kaj je delal moj stari dok je bio mlađi skurio i bacio u smece... a i da ga mogu upogonit nebi ga imao u sobi jer je ruzan u tri coska i necujes nista osim njega i vibriranja zidova.
Inace taj woofer je nekakav teski hibrid kaj ga je radil od starog prijatelj koj je davno otisel u USA i dela za neku audio kompaniju. Kolko znam to je radjeno po nacrtima od nekih klipscha, pa malo doradjeno, improvizirano i neznam kaj sve ne.
ak ima neko adekvatno pojacalo mozemo se dogovoriti da ga za probu malo propusemo, da vidimo kolko hza treba da odvalim zbuku sa zidova

.
Makar i dalje ne vidim svrhu toga, al dobro ak covjeka tolko veseli....