View Single Post
Staro 14.01.2008., 19:50   #14
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
z2300 su za 1000kn jako dobri. Makar ima tu teskih lolova isto. 400w my ass . Sateliti su tipicni kompjuktorski. Plasticni i generalno losi. Makar su nesto kemijali sa phase plugom i tako to. To imam u planu presloziti. Uzeo sam visatonove full range drivere pa cu jednom kad ulovim vremena slozit dva prava satelita. Samo se nadam da necu morat po skretnici u wooferu previse prckat. Ako cu uopče i morati. Makar evo kazem za neko normalno slusanje su i vise nego dovoljni. Woofer je pak imho odlican. Nije neznam sto, al meni pase. Cak je i legendarna sisa po imenu syss rekla da je dobar, jer nije boomy ko onaj na z5500.

Naravno uopče nemoram spominjati da ti zvucnici moraju biti spojeni na dobru zvucnu od 600+ kn. Na audigyu/integrirkama zvuce relativno lose. Tak da to moras uzet u obzir. Al onda opet polgedas da to sve kosta 2500kn, a to su vec entry lvl stereo sistemi, pa kako kome drago.

PC zvucnici su prije svega prakticni, ne zauzimaju puno mjesto, relativno dobro zvuce, u svakom slucaju bolje od tih linija i inih gluposti. Al i dalje im je najveca prednost prakticnost.

Naravno to nesmijes napisati na audiofil.netu

I da. usporedba bilo kakvog hifia i pc zvucnika je retardirana usporedba. To su dve podpuno razlicite stvari. Kao da usporedjujes graficku i napajanje

na PCu se igraju igrice, gledaju filmovi i slusaju MP3ce. Na HiFiu se slusaju CDi i samo CDi.
Fleks je offline   Reply With Quote