View Single Post
Staro 14.01.2008., 14:49   #88
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor RisingPower Pregled postova
za svaki usb stick treba šugavi driver itd.).

ovo ti ne stoji, nekada davno sam cak ovdje na forumu postao universalni driver nakon kojeg 98ica prepozna svaki USB stick. no to je bilo na rapidu pa sumljam da link jos uvijek postoji no negdje na netu je dostupno sigurno.

inace glupo je reci da je vista smece. no ne vrijedi s XP ici na nju. i ovi pozitivni komenatari ovdje dolaze od balavaca koji svrsavaju na sareno sucelje. bez uvrede, i ja sam nekada sigurno bio takav. no cinjenica je da instalacijom viste dobijas jedno sporiji OS od winxp, na stranu problemi s ovim ili onim, novom OSu se to moze oprostiti. no sporija je i to je cinjenica. a ne, nisam to pokusao instalirati na kantu iz 2002.
mozda mi komp nije nesto ali svakako je i vise nego sto vista trazi (i sto jedan OS ima pravo traziti). i nisam bio zadovoljan. kao sto uostalom nije bilo zadovoljno ni pun k ljudi.

dakle, imamo OS koji je odbacen od strane vecine korisnika (pogotovo "power user" dijela), odbacen od strane struke, koji upravo dobiva "nagrade" za najveci promasaj godine......a opet, moramo slusati neargumentirane izjave tipa
Citiraj:
Vista je odličan OS točka
.

Pravo je svakoga da ima svoje misljenje ali vistu usporedjivati s pocecima XPa je smijesno. Zasto? zato sto su XP imali nesto sto vista nema - donjeli su nesto novo, golemi napredak u odnosu na stare 9x win. i ma koliko je sve to bilo zbugirano i neispolirano u startu ispod se naziralo ono nesto zbog cega usprkos nezadovoljnim korisnicima struka nikada nije digla ruke od XPa.
a vista to nema. i nece nikada ni imati ma koliko SP-a dobila.
kao da to nije bilo dosta MS se negdje dodatno pogubio. nikada se jos nije desilo da vise od godinu dana nakon izlaska i provog SP-a njihov novi OS je jos uvijek sporiji nego stari.

i zato - Vista je promasen OS tocka
greg SE je offline   Reply With Quote