View Single Post
Staro 14.01.2008., 13:08   #1
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
LCD (ili CRT) televizor do 4.000,00kn

Znam da ima već tema o lcd televizorima i plazmama, ali uglavnom završe prepucavanjima, a ne dobe se odgovori koje ljudi traže, pa sam otvorio novi thread.

Došlo je vrijeme za novi tv, a budget je ograničen, tako da vas molim da mi ne počnete priču o plazmama ili nekom puno kvalitetnijem LCD-u jer za to nemam novaca.

Kupio bih jeftiniji LCD televizor pa me zanima koji je najisplativiji do 4.000,00kn. Znam da ne odišu nekom ekstra kvalitetom za te novce, ali čisto me zanima koji je najbolji do 4.000,00 kn, jer vjerujem da i među jeftinijim modelima ima razlike. Stavio sam u zagradu CRT jer bih kupio CRT u slučaju da su svi LCD-i do 4.000,00kn toliko loši da ih se ni slučajno ne isplati kupovati...

Televizor bi služio uglavnom gledanju tv programa, možda dva-tri puta tjedno neki film s DVD-a ili s kompjutera direktno. Bitno mi je da da ima HDMI da ga mogu kvalitetno spojiti s kompom (s.-video i scart nikad nisu radili kako treba) da mogu na tv pustiti film direktno s kompa, i da po mogućnosti ima DVB-T tuner. Dijagonala do cca 66-67cm, preferiram da bude LCD a ne CRT zato jer nemam puno mjesta, a LCD je po tom pitanju zahvalniji.

Meni se za tu lovu najbolje čini ovo:
http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=43585

Ako mislite da za te novce ima bolje, slobodno predložite Ili još bolje, ako se može dobro proći za još manje love, te prijedloge još više podržavam

Imajte na pameti da ne tražim neku ultra mega super kvalitetu, ja tv gledam uglavnom samo navečer (i to ne svaki dan)... Samo da mogu gledati u nekoj normalnoj kvaliteti. Imajte na umu da dosad tv pratim na nekom jadnom 55 cm televizoru iz Spartaka koji je koštao 750 kn prije tri godine, tako da će i neki šrot LCD biti preporod

TIA, i oprostite na podužem postu