View Single Post
Staro 14.01.2008., 11:24   #82
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Ubleha Pregled postova
Malo se previse sere protiv Viste, niko nekaze da je savrsena ali da je losa meni licno nije a koristim je jos od bete sve radi skroz korektno.
I kod nas dosta ljudi stavi vistu na grob racunar sa muzejskim hardwerom pa prica nevalja vista, spora i sl. a ko je god stavio na noviju masinu zadovoljan je ja sam licno imao dosta vise problema sa XP-on kada je izasao i to dugo vremena sama drama drugo je sada kada je XP ispoliran, ali ranije je bio smece zivo jedini OS koji je meni licno bio gori radi kojeg sam fasovao cir na zeludcu je bio ukleti Windows Milenium.Hocu da kazem XP je na trzistu vec dosta godina i ima 2 SP dok je vista tek godinu dana pa nije bas posteno ih toliko porediti a ko hoce stabilnost ko beton neka instalita Win 2000.
Potpisujem. I ja se dobro sjećam izlaska XP-a i to je bilo živo čudo kolko su se ljudi žalili na drivere, bugove, ovo, ono.... Sad je svima super i svi ga preporučuju. S pravom. Ali treba uzeti u obzir da su mu trebala dva SP-a da se sredi.
Današnji OS-ovi su preveliki da bi odmah radili dobro.
Vistu pak vrtim od prvog dana izlaska i ima svoje bugove (neki su krajnje iritantni), ali da je baš takvo neupotrebljivo smeće, mislim da nije.

Artistar je offline   Reply With Quote