View Single Post
Staro 14.01.2008., 10:41   #5
Miha-Đakovo
Premium
Moj komp

Miha-Đakovo's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
1. Ove prve "dvije" su ti ista prža, samo je jedna bijela, a druga crna. Treća je isto to bez LabelFlash tehnologije (dakle, hardverski su iste s obzirom da se podrška za LabelFlash dodaje samo kroz firmware, a ne i kroz hardware kao što je slučaj s LightScribe-om).
2. NEC nema jako loš zapis, već prosječan za današnje pojmove, a pati i od ponekog buga (koji se daju ispraviti korištenjem moddanog firmware-a) - ako se već ide na NEC čipset, prednost bih ipak dao Pioneeru (model DVR-212 s obzirom da vidim da ideš na SATA pržu, a DVR-215 još nije stigao u trgovine).
3. Samsung SH-S203B/D/N je još bolji izbor, ali nema Samsunga u Ve-milu. U Đakovu ga vjerojatno možeš kupiti u Libru, oni imaju dosta Samsung proizvoda (rade s M-Sanom).
Tnx!!! Baš ću naići u Libro pa da vidim te Samsung prže .....Koliko otprilike koštaju?
MOJ KOMP: CPU AMD Athlon64 X2 6000+, Matična : MB Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, Mema: 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax x2, HDD Seagate ST3320620AS, 320 GB 16MB, Grafička : Gigabyte 8800 GTS 320 MB, napajanje: OCZ 600W.
Miha-Đakovo je offline   Reply With Quote