Citiraj:
Autor Vejita
Nemam ja folder u folderu nego recimo:
Info
Email
itd ali u njima nema jos foldera nego linkovi a u IE imam linkove bas u favoritima nisu u folderima.
Za 1. 100% je bug jer sam izbrisao taj IE folder i kada sam opet importirao samo mi je prvi folder ali bez linkova a neda mi se 1 po 1 dodavati rucno 
Cuj treba se priviknuti na to ,nemre te odma u 5 min oboriti s nogu tako mi je bilo s Operom, treba vremena da se koristi pa onda tek vidis.
I da za kaj je onaj login jer nemam nikakvu zabranu.
I jos jedno ako more import od Firefoxa i/ili Opere jer ovako moram to zveknuti u IE koji nikada nekoristim.
Evo jos jedna stvar koja treba , d-klik / open in new tab a ne ovako ih moram vuci gore kaj nekada zna biti tesko.
|
Znaci da je bug u importu favorita. Moram priznati da se bas i nisam pretrgnuo oko toga. Ispitam i rijesim.
Login - ako si kreirao Admin account, onda mozes dodati korisnike od kojih svaki ima svoje postavke (razlicite opcije, stilovi, favoriti, auto fill itd...) Login ekran mozes i iskljucit (iskljucis opciju 'Show Login screen') ako ti smeta. Usput, ako se registriras na hydrabrowser.com mozes (koristeci isto korisnicko ime kao u registraciji na stranici) uploadati sve postavke na web, pa ih raspakiras na drugom racunalu i sinkroniziras ih.
Za import favorita cu se potrudit da ukljucim i Operu i FF u slijedecoj verziji.
I zadnju opciju cemo dodat (a u medjuvremenu probaj d-klik->Link->Otvori u novom tabu :-)
Svaka cast na pomoci :-)