View Single Post
Staro 12.01.2008., 22:55   #138
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
e pa s ovime se bas i ne bi slozio,,,, npr Tabbing forica za prozore mi preodlicna stvar i totalno ju koristim,,,,,, prebacivanje aktivnog prozora iz jednog u drugi desktop sa shift+ctrl+alt+strelice isto skroz koristim a tu je i ona fora kad se kursor pomakne u gronji desni kut kad onako rasporedi sve otvorene prozore po desktopu....... i da ne nabrajam dalje jer ima toga jos

da je vecina samo bezvezni fancy stuff je ali ima i brdo korisnih stvari koje prvenstveno pomazu u organizaciji pretrpanog desktopa s previse otvorenih prozora itd...

e sad areo sve sto areo ima je fancy look nista vise

compiz-fusion ipak ima korisnih opcija pored sveg tog nepotrebnog bljestavila i definitivno se nemoze strpati u isti kos s areom neznam kako drugima no meni je compiz strasno koristan u svakodnevnom radu i povratak na win ili obican gnome mi je tezak,,,,,
A gle, sve je stvar ukusa. Meni se compiz sviđa, ali mi ne pomaže u radu i kao takav mi je suvišan. Al svaka im čast što su složili okruženje koje je po mom skromnom mišljenju puno bolje od aera u svakom aspektu (osim ispoliranosti, zasad).

Artistar je offline   Reply With Quote