Tema: HRT HD
View Single Post
Staro 12.01.2008., 17:17   #101
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Meni ti uskoro idu novi Windowsi gore, jer na ovima trenutno - nema što nema (i čega nije bilo). Od par codec packova koje sam isprobavao, do ffdshow-a (koji je IMHO, još i najbolji). Imam ti instalirano PowerDVD 7.3, DVB Viewer, HomeCinema 5.34 (a vidim da je 5.43 Beta vani pa ću njega probati samog na čistoj instalaciji), Nero 7, MediaPortal (njegovi MVP codeci), CoreAVC i još puno puno toga, što nit sam ne znam (zato i velim, uskoro će i novi Windowsi gore jer ovakve, pregažene, još nikada nisam imao - no i dalje, sve radi kako spada)

Driveri za karticu - v1.3.3.5.

Davao sam par puta postavke iz DVB Viewera ( http://www.imagesforme.com/show.php/13411_dvb.jpg.html ), no davno sam uspio i u HomeCinemi dobiti Croatel, no tada nisam puknuo SS i sad ga moš hebat. Hvatam sliku i zvuk sa svih odašiljača u Zagrebu (Croatel - 498Mhz, OiV Sljeme - 514Mhz, OiV HRT dom - 522Mhz), snimam isto bez problema i gledam snimljeno bez problema.

No u zadnje vrijeme me počeo zezati priključak na koaksijalnom, pa si to moram srediti kako spada
Vuco je offline   Reply With Quote