View Single Post
Staro 12.01.2008., 16:03   #14
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Angry

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
frend bio uzeo pasivno hlađenu grafu s tom pločom pa ju je morao ić mijenjat za normalnu jerbo je hladnjak bio viši od kućišta..
Morao ?
Po i nije morao po ovom modu ovdje

Citiraj:
Dvije gige rama za slučaj da danas sutra odlučiš prijeć na vistu?.
Vistu ?
Čovječe ja sam drajvere za svoju grafičku zadnji put instalirao prije neke 3 god pa moš mislit kolika me oduševljenost prati za neke značajne promjene...ukratko može se reči da sam u pasivnom modu i ako nešto radi neznam zašto bi petljao s tim....

Citiraj:
A i ako ti se HD vrti normalno na ovom kompu, zašto uopće mijenjaš konfiguraciju? Ako je do igara, bolje ubost eventualno neku noviju AGP grafu.

Igre ?
Pa zar nisam napisao za što mi uglavnom služi komp ?
A što se tiče tog zašto uopče mijenjam konfiguraciju ako mi radi HD ne mogu se oteti dojmu da me malo zafrkavaš ...
Mislim shvatio bi to da je došlo od nekog drugog ali zar nismo to več prožvakali u topicu o kučištima?
Pošto si mi več rekao da ne postoji ploča malog formata za moj proc/sve što imam ,daj mi reci drugo rješenje da uguram ovu ploču normale veličine u to Antecovo kučište a da mu se ujedno ne približim s ubodnom i napravim neku kemiju poput ovoga i ovoga ...

Iako ne koristim utore za kartice vjerovatnost je sigurno nikakva da bi ta ploča radila kad bi otpilao nepotrebni višak ,zar ne
A pilat nešto moram ili ugurat novu ploču i sve šta s nom ide....

A u vezi kučišta...pomalo mi sav taj novi komp na živce!

Jučer se odlučim za kutiju i ploču te platim naručeno u Diskontu 24.
A onda ispadne da oni ipak nemaju ploču iako je bila u cjeniku (jer da nije nebi je mogao naručit).....uglavnom kupih samo kučište....

Mislim nema veze jer je neko ostavio link na Vemil pa ču je uzet u Vemilu pošto mi treba 20 min do dučana.

Tamo mi 'ljubazni i uslužni' ljudi rekoše kako oni to ipak nemaju i ne namjeravaju je naručivat a taj internetski cijenik ne mora značit da je imaju na što ja ne mogu smirit svoje čuđenje 'čemu koji vrag onda služi taj cijenik "....

No ipak dobijem informaciju da oni ploču u biti imaju.....
Ali to mi je isto kao da je namaju pošto je u nekoj drugoj poslovnici a oni je ne mogu jednostavno naručit ako je ne naručuju iz centralnog skladišta...

I tako ja zađem iz dučana i zovem tu poslovnicu koja ima ploču.
Tamo dobijem odgovor da ploču imaju no ja je ne mogu je dobit ako je ne naručim putem interneta na kučnu adresu što znači plačat poštu.
U tom slučaju problem što artikal nije raspoloživ u centralnom skladištu ustvari nije problem.

A kad pokušavam dobit objašnjenje zašto ja to moram naručit na kučnu adresu kad mi treba 20min do Vemilovog dućana dobijem odgovor da ako mi ne odgovara na kučnu adresu da je naručim na Adresu dučana pa odem po nju

Pa da čovjek ne voli taj Vemil

I tako se okrenula situacija za 180st s obzirom na početak.
Imam kučište ali ne i ploču.