Tema: HRT HD
View Single Post
Staro 12.01.2008., 15:22   #98
Solberg
Premium
Moj komp

Solberg's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Terratec Cinergy HT PCI

Bok svima, molio bih za koji savjet. ImamTerratec Cinergy HT PCI TV karticu i sad, sve mi je skupa ok radilo, ali mi se desava da kod snimljenih fileova, kad ih otvorim sa npr BS playerom ili WMP, dolazi do laganog trzanja slike svakih cca 30 sec malo trzne i onda opet sve ok (iako ti player rade uredno kod svim drugih fileova, osim kod ovih snimljenih sa TV karticom), dok ako ih otvorim sa Power DVD-om (7.3) do toga ne dolazi nego je slika skroz glatka (iako mi to kad sam kupio karticu nije bilo, samo se ne sjecam koje sam tocno codece tada koristio). Stavio sam najnovije drivere za karticu, probao nesto snimiti i opet isto, dok je reprodukcija, znaci samo gledanje programa bez ikakvog trzanja.
Koristio sam terratecom Home cinema, nisam vidio croatel, samo sam ga cuo, ali to mi nije tak vazno. E sad, vidio sam da su neki imali tu karticu, pa bih vas molio vase preporuke i iskustva. Hvala.

Edit: Ne znam zasto, ali imam aktiviran i registriran Power DVD 7.3, koji mi kod DVD materijala ne dopusta neke opcije (titlovi i slicno) dok su kod starog 6.xx verzije koju imam na lapu od cure, sve opcije otvorene, tak da ne znam da li me nesto zeza ili sam ja nesto krivo postavio.
Solberg je offline   Reply With Quote