Tema: Facebook
View Single Post
Staro 12.01.2008., 14:37   #52
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Vec vidim temu u sljedecem Bugu

Kako upoznati zivotnog partnera putem interneta.

Primjeri: Flare - Beren, Buljo - ladybug (dobro to je prek kebaba), a ona sirota cura Marija (bila tema) pobjegla glavom bez obzira. Vis kak se zahebala. Mogla ja naprimjer upoznati Crasha i skrasit se u Požegi

Al ovo je fora zapravo. Jednog dana Berenovo djete pita mamu kak su se upoznali, a mama na to: ''cek da izvadim ICQ history log''

Meni je ovo prekomično i nemogu si pomoč. Mislim svaka cast na hrabrosti i to, al ono... Di si naso zenu. Na nVidia podforumu .

NHF naravno i svaka cast na hrabrosti

flare drago mi je da su svi ti ljudi sretni u svom ljubavnom životu uključujući naravno tebe i tvog dragog,ali neznam,osobno nebi ulazio u dublja poznanstva s curama koje upoznam preko foruma.nastojim živjet realan život bez virtualnih poznanstva i druženja osim informativnih foruma i razmjene iskustva,znanja...to je jedan nivo na koji se nebi spuštao,ja to jednostavno tako doživljavam,život bez "virtualnog života" je dovoljno dugačak i širok da se upozna osoba svog života.ako ništa drugo,iskrenije je,prirodnije,zrelije...
uletio sam ja u vezu s jednom curom koju sam upoznao preko jednog foruma,bilo je to davno,imao sam 16 godina...ali to je bilo i u skladu s našim godinama...danas sam u dugoj i ozbiljnoj vezi s osobom s kojom sam bio prijatelj više od 1.5god.,dobro smo upoznali jedno drugog i to je sada gotova stvar...nismo se skrivali iza monitora,dopisivali i upoznavali,ljudi često nisu isti iza monitora i u stvarnosti.po tom pitanju sam možda malo grub jer takve ljude smatram nesposobnima,ali ne želim generalizirat i nemoj se osjećat prozvanom ali većina tih ljudi svoj komp doživljava više od svog života,ukoliko ga izvan 4 zida uopće i imaju...
Život piše i čudnije priče pa takav način upoznavanje danas i nije neki big deal,ali jednostavno imam takvo mišljenje o svemu tome...

Svaki treći brak se danas raspada,živo me zanima kakva bi statistika bila da se svi upoznavamo preko interneta...uletavamo u veze i brak.po meni,ljubav je takvim načinom "druženja" ljudi potpuno izgubila vjerodostojnost,jer ja da hoću,vjerovatno bi već sutra letio u Englesku ševit engleskinju koju sam upoznao preko facebooka,da sam joj pritom samo slao nekakve svoje slike,a ni polu-gole fotke nisu toliko strane

Ovo je jednostavno moje mišljenje...poštujem i cijenim tuđe,ali nadam se da većina razmišlja poput mene.
Thoroughbred B je offline