View Single Post
Staro 12.01.2008., 13:44   #178
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Naplati se vrijeme koje to uzme. Sama instalacija windbloza na neznam kakvoj mašini (ako nije nliajtana) traje bar pola sata, plus driveri, pa osnovni programi, i onda još slijedi pilanje tipa "ja bi igrice". Nitko ne tvrdi da je to neznam kakvo IT znanje, problem je VRIJEME. Ako ti misliš da tvojih par sati za dizanje win vrijedi 50 kn, to je tvoj problem. Ja to ispod 250 kuna bez dodatne zahebancije NE RADIM.
Nije ni postavljanje novog bojlera neznam kako komplicirana radnja, pa je meni i frendu trebalo dobra 3 sata, i još je netko morao doć da mi prestane curit iz hebenih fleksibila. A istu stvar sam prošao sa pipom u kuhinji. Ne želim ni znat koliko bi mi to netko naplatio, ali da sam imao lovu, drage volje bi to platio, samo da se sam ne moram 3 sata s time zahebavat (tipična "a je to" situacija). Instalacija win je isti kua. Ti tvrdiš da je cijena prevelika, ok. Ja tvrdim da je premala s obzirom koliko me dođe popravak auta, mašine za suđe, ili dvije gore navedene radnje i koliko imam slobodnog vremena. Ako ne znaš sam nešto napravit, ili ćeš se namučit, ili platit tuđe znanje. A nije nužno taj vodoinstalater ili mehaničar vrhunski stručnjak. On samo zna nešto što ti neznaš i to ima svoju cijenu.
Ofkors da se dobrim frendovima napravi i besplatno ili za cugu, ali svi ostali plaćaju, jer ja inače nebi imao vremena za ništa drugo, a ima nas koji imamo živote i izvan računala.
OK, znači ja cijelo vrijeme govorim o klasičnoj instalaciji Windowsa. Znači samo instalacija, driveri i postavke.
Ekipica tvrdi da instalaciju popratnih programa naplačuju posebno....stog se ta cijena očito penje iznad 500kn same instalacije.
Striček je offline   Reply With Quote