Citiraj:
Autor Striček
Znači, nema problema....volim raditi takve stvari, a ako si postanemo dobri može i besplatno!
|
Ali ja ne zelim da si postanemo dobri. Ja samo zelim imati erudita "tvoje klase" koji ce mi za mizernu lovu napraviti to sto sam trazio. Dakle, ipak nisi toliko jeftin, a instalacija i konfiguracija svega sto sam te trazio je gotovo trivijalna kao i prosjecni Windowsi. Naplatio bi 50kn za NAT i 50kn za FW? To se malo kosi s tvojom maksimom o bagatelnim softverskim avanturama, s obzirom da se prosjecni NAT svodi na iptables oneliner a ni FW nije nista zahtijevniji. Pa sto bi bilo da sam spomenuo da zelim i Apache pokojim modulom i jos implementaciju PHP-a, Rubyja, kakve SQL bazice i slicno? Pa to ne bi bilo manje od... 400kn? Dakle, nisi nista bolji od ovih "monstruma" koji traze tolike silne novce za Windowse. A posao je, pff, za "IT strucnjaka" tvog kalibra (dam se kladiti da su u VMS, pored SYSPRV, OPER, BYPASS, WORLD i ostalih privilegija, dodali i STRICEK), doista trivijalan, kako je vjerojatno i onima koji instaliraju Windowse takvo sto trivijalno, pa opet traze bezobraznih i nevjerojatnih 300, 400, 500+kn.
Ukratko, seres.