Prije tjedan dana prijatelj si je išel kupiti ventilatore za hladiti pojačalo. Rekel sam mu da uzme ove chifove u ve-mila. Prvo je htel uzeti neke sa ledicama ali ih nije bilo.
Na kraju uzme on chifove i pošto smo još nekaj kupovali po gradu odlučil si je kupiti ipak
ventilatore sa ledicama. Tak da je u linksu uzel neke Coolermasterove prozirne sa plavim ledicama.
Onda smo došli kod mene doma i nakratko sprobali ventove jer smo bili u žurbi.
Stvarno su ovi čifovi ok ventilatori. Dosta su čvrsti i nebi baš mogel reći za ventilatore da su robusni, ali stvarno su dobri. Na 12V čuje se buka zbog protoka zraka. Čini mi se da je 7V za njih.
Meni je važno da se ne čuje na ventilatoru on grrrrr kod ležaja, jer onda ventilatoru nema spasa.
Malo o Coolermasteru. Isto ok ventilator. Ne tako čvrste izvedbe kao čif. Također ležajevi ne proizvode onaj grrrrrr. Na 12V pušu slabije nego chifteki. Mjerilo ruka.
Na kraju su chifteki ostali kod mene. Jedan mi treba za napajanje, i drugi da piri po mosfetima i ramima. Bome za 40kn jako jako dobri ventilatori. Čak mi je drago da nisam uzel S-fleksove. Isto dobra stvara kod čifteka je da vent može stajati u bilo kojem položaju a da ne ruži ili struže. Za Coolermastera se ne sjećama, jer
oprostite ali fakat sam ostal zapanjen ventilatorom. Moral sam se suzdržavati da frend to ne vidi i poželi ih natrag. No nasreću on više voli ledice
Dosta dobri ventilatori su mi ujedno u Stackeru koje sam dobil. To su neki Coolermasterovi
obični i rade na 7V. Mogu reći da su čak jednako dobri ko i ovi čifteki.